Over Ons

Mijn naam is Sindi Teugels en ik ben zaakvoerster van Infinity Fashion Willebroek en mama van 4 kindjes.

Mijn Infinity Fashion avontuur is gestart in 2017 bij ons thuis in de veranda. Na een jaartje was het al duidelijk dat deze ruimte te klein was en we onze zoektocht naar een winkel moesten starten.

"Willebroek" was onze 'Place to be'!

Vrij snel konden we een winkelruimte aankopen, renoveren en de deuren openen van Infinity Fashion in de winkelstraat in het centrum van Willebroek. Na 2 jaartjes op deze locatie barst onze winkel volledig uit zijn voegen. Hierdoor zijn we volop bezig met 'Het Vervolg' van Infinity Fashion.

Een paar panden verder gaan wij een winkel bouwen met maar liefst 350m² winkelplezier waar wij  Dames, Heren en Kinderkleding zullen aanbieden. Alles onder één dak, voor ieders wat wils, een echte Must Have voor de Gemeente Willebroek. De opening is voorzien tegen eind 2022.

Infinity Fashion geeft jou die kleine extra boost in je zelfvertrouwen die je nodig hebt om elke dag stralend door het leven te wandelen. 

Infinity Fashion is creating infinite shopping pleasure.

In de winkel zal je, indien je dat wenst, bijgestaan worden door de eerlijke en oprechte mening van de verkoopsters. Zij geven U stylingadvies en helpen U de perfecte combinaties te vinden voor Uw persoonlijkheid.

Wij vernieuwen ook wekelijks onze collectie dus houd zeker onze Facebook pagina "Infinity Fashion Shop Willebroek" goed in het oog.

It's not about brand It's about style.

Veel liefs.

Sindi

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »