Over ons

It's not about brand It's about style

 

Infinity Fashion is creating infinite shopping pleasure

 

Bij ons is elke dag een modeshow en de wereld is onze catwalk.

Wij geloven in een wereld waar elke vrouw zichzelf kan zijn, zichzelf vrij kan uitdrukken en kan dragen wat ze maar wil. En dit voor een zeer betaalbare prijs, elke dag, overal.

Infinity Fashion geeft jou die kleine extra boost in je zelfvertrouwen die je nodig hebt om elke dag stralend door het leven te wandelen.

In de shop zal je bijgestaan worden door de eerlijke en oprechte mening van de verkoopsters indien je dat wenst. Zij geven u styling advies en helpen u met de perfecte combinaties te vinden voor u persoonlijkheid.

Wij bouwen binnenkort ook verder aan de toekomst van Infinity Fashion. Er zal een winkel komen van meer den 350m2 waar we ook Heren- en Kinderkleding bij gaan aanbieden. Dus binnenkort voor iedereen wat wils onder 1 dak in het hartje van Willebroek

Wij vernieuwen ook wekelijks onze collectie dus hou zeker onze Facebook pagina "Infinity Fahion Shop Willebroek" goed in het oog.

 

Veel liefs 

Sindi

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »