Menu
EUR
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Levering binnen 2 werkdagen
  • Track & Trace bij je bestelling

Algemene voorwaarden

VERKOOPSVOORWAARDEN

1. ONDERNEMINGSGEGEVENS:

Maatschappelijke zetel

Infinity Fashion VOF
P.P Rubensstraat 53 , 1880 Kapelle op den bos
BTW-nummer : BE0682.941.960
[email protected]

Winkel 

Infinity Fashion VOF
A. van Landeghemstraat 7, 2830 Willebroek
[email protected]
+32 (0)3 219 30 92

2. ALGEMENE BEPALINGEN :
Infinity Fashion VOF (hierna Infinity Fashion) genoemd, biedt haar klanten de mogelijkheid om kledij en bijhorende online aan te kopen. Onderhavige algemene voorwaarden ('voorwaarden') zijn van toepassing op alle artikelen uit het webshopassortiment en elke aankoop die de klant plaatst bij Infinity Fashion zowel via de webshop als een bestelling via facebook of e-mail. Door de aankoop te voltooien (hierna de 'bestelling') geeft de klant zijn akkoord voor deze voorwaarden. Ten allen tijde behoud Infinity Fashion het recht de voorwaarden te veranderen en draagt de klant de verantwoordelijkheid deze op te volgen. Indien de klant niet akkoord is met deze voorwaarden, dan is het aangeraden geen aankopen te doen bij Infinity Fashion.

3. PRIJS :
Alle vermelde prijzen zijn vermeld in EURO € inclusief 21% BTW en alle andere verplicht door de klant te dragen taksen. Indien vervoers-, reservatie- of administratieve kosten worden aangerekend, wordt dit apart vermeld. De opgave van prijs slaat uitsluitend op artikelen zoals het woordelijk wordt omschreven. De bijhorende foto is decoratief bedoeld en kan elementen of artikelen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs (bv. juwelen, riem,...) Infinity Fashion is in geen geval aansprakelijk ingeval van materiële fouten, zet- of drukfouten. Ten allen tijde behoud Infinity Fashion het recht de voorwaarden te veranderen en draagt de klant de verantwoordelijkheid deze op te volgen.

4. AANBOD :
Elk aanbod staat open voor klanten (18jaar of ouder) die woonachtig zijn in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië,... (zie bij verzending welke verzendkosten aan uw bestelling verbonden zijn). Klanten uit andere landen dienen eerst een mail te sturen naar [email protected], hun aanvraag wordt dan elk apart bekeken en behandeld. De artikelen zijn uitsluitend bestemd voor normaal particulier gebruik. Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan ten allen tijde worden aangepast of ingetrokken door Infinity Fashion. De klant wordt hiervan zo snel mogelijk op de hoogte gesteld. Infinity Fashion is gerechtigd om 'zonder opgave van redenen' bestellingen te weigeren, de leveringstermijn aan te passen, de leveringen te splitsen, dan wel andere voorwaarden te verbinden aan de levering. Infinity Fashion is in geen geval aansprakelijk ingeval van materiële fouten, zet- of drukfouten. Ten allen tijde behoud Infinity Fashion het recht de voorwaarden te veranderen en draagt de klant de verantwoordelijkheid deze op te volgen.

5. EIGENDOMSVOORBEHOUD :
De artikelen blijven tot op het moment van gehele betaling door de klant, de eigendom van Infinity Fashion. Het risico wegens verlies of beschadiging gaat evenwel over op de klant vanaf de verzending. De klant verbindt er zich toe zo nodig derden op het eigendomsvoorbehoud van Infinity Fashion te wijzen, bijvoorbeeld aan iedereen die op de nog niet geheel betaalde artikelen beslag zou komen leggen.
Infinity Fashion is niet verantwoordelijk voor 'kwijtgegane' pakketten. Vanaf dat het pakket een track & trace nummer krijgt, is de klant verantwoordelijk voor zijn/haar pakket en goederen.

6. SANCTIES VOOR NIET – BETALING :
Onverminderd de uitoefening van andere rechten waarover Infinity Fashion beschikt, is de klant ingeval van niet- of laattijdige betaling vanaf de datum van de wanprestatie van rechtswege en zonder aanmaning een intrest van 10% per maand verschuldigd op het niet-betaalde bedrag. Bovendien is de klant van rechtswege en zonder aanmaning een forfaitaire schadeloosstelling verschuldigd van 10% op het betrokken bedrag, met een minimum van 25 euro per factuur. Onverminderd het voorgaande behoudt Infinity Fashion zich het recht om de niet (volledig) betaalde artikelen terug te nemen.

7. KLACHTEN :

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moet onmiddellijk gemeld worden, anders vervalt elk recht op compensatie.

8. VERZENDEN, RETOURNEREN EN OMRUILEN :

VERZENDEN :

Nadat de betaling voltooid werd en het geld op de rekening van Infinity Fashion is ontvangen, worden onze pakketten eigenhandig en zorgvuldig ingepakt. Alle bestellingen vanaf een bedrag van €50 worden gratis verzonden. Anders wordt het bedrag van €5,70 verzendkosten toegepast, het huidige tarief van Bpost. De klant kan kiezen tussen twee afleveringsmogelijkheden: Afleveren op het thuisadres of adres naar keuze. Afleveren op een postpunt: een postkantoor of erkent punt in de buurt. Verzendkosten zijn afhankelijk per land (zie 'verzendkosten' bij het afrekenen). Infinity Fashion hanteert de verzendtarieven opgesteld door B-post. Jaarlijks worden deze prijzen herzien. Infinity Fashion kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor een niet doorgevoerde transactie. Wegens omstandigheden zoals weersomstandigheden, stakingen, en dergelijke...) kan het zijn dat het pakket later dan voorzien de bestemming bereikt. Infinity Fashion is niet verantwoordelijk voor het verlies, beschadiging,... van een pakket door B-post en zal in geen enkel geval de verantwoordelijkheid dragen, noch vergoeden. De klant ontvangt haar/zijn pakket normaal binnen de 7 werkdagen (tenzij anders aangegeven) zie voor onze vakantiedagen onze Facebook pagina.

RETOURNEREN :

Klanten die goederen willen terug sturen, moeten dit binnen de 14 dagen vanaf de verzenddatum laten weten aan Infinity Fashion ([email protected]). Klant kan dit doen zonder opgave van enig motief en dient hiervoor geen boete te betalen. Goederen worden op kosten van de consument teruggezonden naar Infinity Fashion binnen 14 dagen na verzenddatum aan de klant. Enkel artikelen die in de originele en onbeschadigde verpakking bevinden, samen met alle toebehoren, labels en factuur of aankoopbewijs kunnen worden teruggenomen. Van zodra Infinity Fashion de artikelen terug heeft ontvangen, stort Infinity Fashion het bedrag van de teruggestuurde kleding terug binnen de 30 dagen na ontvangen door Infinity Fashion. Indien het bijhorende retourformulier niet correct is ingevuld door de klant of zelfs de klant het retourformulier niet mee in de verpakking heeft gestoken, kunnen wij helaas geen terugbetaling uitvoeren! Zorg dat je gegevens steeds zijn ingevuld! Artikelen zullen in geen geval worden teruggenomen, terugbetaald of omgeruild in geval van:
- Artikelen die gedragen, bevuild, beschadigde zijn en of onvolledige artikelen.
- Artikelen waarvan het etiket, label is verwijderd.
- Artikelen die geuren bevatten van parfums of andere.
- Artikelen die op maat van de klant zijn gemaakt.
- Artikelen die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden.
- Artikelen die niet zijn aangekocht tijdens acties zoals solden, koppelverkoop, stockverkoop, etc....

OMRUILEN :

Klanten die artikelen willen omruilen, moeten dit binnen de 14 dagen vanaf de verzenddatum aan Infinity Fashion laten weten ([email protected]). Goederen worden op kosten van de klant teruggestuurd naar Infinity Fashion binnen 14 dagen vanaf verzenddatum aan de klant. Infinity Fashion stuurt de omruilende artikelen naar de klant (verzending is GRATIS) nadat Infinity Fashion het voorgaande pakketje van de klant heeft ontvangen en mits de artikelen nog in voorraad zijn. Omruilende artikelen kunnen enkel gaan over dezelfde artikelen die tevoren aan de klant geleverd zijn. Omruilen kan dus enkel in een andere kleur of maat (als de voorraad nog beschikbaar is). Wenst de klant nieuwe artikelen in de plaats, zal de klant alsnog verzendkosten moeten betalen. Zijn de artikelen voor omruiling niet meer uit voorraad beschikbaar, zie 'Retourneren'. Zullen in geen geval worden teruggenomen, terugbetaald of omgeruild in geval van:
- Artikelen die gedragen, bevuild, beschadigde zijn en of onvolledige artikelen
- Artikelen waarvan het etiket, label is verwijderd
- Artikelen die geuren bevatten van parfums of andere
- Artikelen die op maat van de klant zijn gemaakt.
- Artikelen die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden.
- Artikelen die niet zijn aangekocht tijdens acties zoals solden, koppelverkoop, stockverkoop, etc....

9. GARANTIE :
a. Wettelijke garantie (enkel voor consumenten) Krachtens de wet van 21 september 2004 betreffende de bescherming van de consumenten bij verkoop van consumptiegoederen heeft de consument wettelijke rechten. Elk artikel is onderworpen aan de wettelijke garantie vanaf de datum van aankoop door (desgevallend levering aan) de eerste eigenaar. Elke commerciële garantie laat deze rechten onverminderd. b. Algemeen Om een beroep te doen op de garantie, moet de klant het aankoopbewijs kunnen voorleggen. Voor artikelen die online werden aangekocht en bij de klant thuis, op een ander adres of in een afhaalpunt zijn afgeleverd, dient de klant vooraf contact op te nemen met Infinity Fashion waarna de klant het artikel terug dient te bezorgen aan Infinity Fashion (zie 'terugzending'). Elk gebrek dient binnen 14 dagen vanaf de verzendingsdatum ervan te worden gemeld. Nadien vervalt elk recht op herstelling of vervanging. De (commerciële en/of wettelijke) garantie is nooit van toepassing op beschadigingen die ontstaan ten gevolge van ongelukken, verwaarlozing, valpartijen, abnormaal of incorrect gebruik, gebruik van het artikel in strijd met doel waarvoor het ontworpen werd, aanpassingen of wijzigingen aan het artikel, hardhandig gebruik, slecht onderhoud,... Zij is evenmin van toepassing op artikelen met een kortere levensduur, of slijtageartikelen. De garantie is niet overdraagbaar.

10. TOEPASSELIJK RECHT :
Bij geschillen zal het Belgisch recht primeren en bijgevolg voorgelegd worden aan een bevoegde rechter in Antwerpen.

11. AUTEURSRECHT EN HANDELSMERK :
De complete inhoud van de website inclusief teksten, grafieken, foto's, afbeeldingen, bewegende beelden, geluiden, illustraties en software is ons eigendom of eigendom van onze verwante ondernemingen, licentienemers en/of content- providers. Deze zijn auteursrechtelijk of door andere rechten beschermd. Ze mogen uitsluitend met onze toestemming gebruikt worden.

12. BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID :
Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor virussen, noch schade aan je computer, telecommunicatieapparatuur of ander eigendom als gevolg van een bezoek aan of het gebruik van deze website of het downloaden van enig materiaal van deze website. In geen geval zijn wij, aan ons gelieerde ondernemingen, managers, medewerkers, aandeelhouders, agenten, rechtsopvolgers, rechtverkrijgenden, retail partners of enige partij die betrokken is bij de creatie, productie of het beheer van deze website aansprakelijk tegenover enige partij voor enige indirecte, bijzondere, aanvullende, incidentele of gevolgschade (waaronder begrepen, maar niet beperkt tot, schade als gevolg van winstderving, verloren gegevens of bedrijfsonderbreking) voortvloeiend uit het gebruik van, onvermogen tot gebruik van of de resultaten van het gebruik van deze website, enige website gelinkt aan deze website, of materiaal, informatie of diensten die op dergelijke websites voorkomen, ongeacht of deze gebaseerd is op een garantie, contract, onrechtmatige daad of andere wettelijke grond en ongeacht of je bent gewaarschuwd voor dergelijke schade. De voornoemde beperking van aansprakelijkheid is niet van toepassing voor zover deze wettelijk verboden is. Wij verwijzen je naar de lokale wetgeving voor eventuele verboden op beperking van de aansprakelijkheid.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »