Menu
EUR
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Levering binnen 2 werkdagen
  • Track & Trace bij je bestelling

Verzenden - Retourneren - Omruilen

VERZENDEN:

Nadat de betaling voltooid werd en het geld op de rekening van Infinity Fashion is ontvangen, worden onze pakketten eigenhandig en zorgvuldig ingepakt. Alle bestellingen vanaf een bedrag van €75 worden gratis verzonden. Anders wordt het bedrag van €7,50 verzendkosten toegepast, het huidige tarief van Bpost. De klant kan kiezen tussen twee afleveringsmogelijkheden: Afleveren op het thuisadres of adres naar keuze. Afleveren op een postpunt: een postkantoor of erkent punt in de buurt. Verzendkosten zijn afhankelijk per land (zie 'verzendkosten' bij het afrekenen). Infinity Fashion hanteert de verzendtarieven opgesteld door B-post. Jaarlijks worden deze prijzen herzien. Infinity Fashion kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor een niet doorgevoerde transactie. Wegens omstandigheden zoals weersomstandigheden, stakingen, en dergelijke...) kan het zijn dat het pakket later dan voorzien de bestemming bereikt. Infinity Fashion is niet verantwoordelijk voor het verlies, beschadiging,... van een pakket door B-post en zal in geen enkel geval de verantwoordelijkheid dragen, noch vergoeden. De klant ontvangt haar/zijn pakket normaal binnen de 7 werkdagen (tenzij anders aangegeven) zie voor onze vakantiedagen onze Facebook pagina.

RETOURNEREN:

Klanten die goederen willen terug sturen, moeten dit binnen de 14 dagen vanaf de verzenddatum laten weten aan Infinity Fashion ([email protected]). Klant kan dit doen zonder opgave van enig motief en dient hiervoor geen boete te betalen. Goederen worden op kosten van de consument teruggezonden naar Infinity Fashion binnen 14 dagen na verzenddatum aan de klant. Enkel artikelen die in de originele en onbeschadigde verpakking bevinden, samen met alle toebehoren, labels en factuur of aankoopbewijs kunnen worden teruggenomen. Van zodra Infinity Fashion de artikelen terug heeft ontvangen, stort Infinity Fashion het bedrag van de teruggestuurde kleding terug binnen de 30 dagen na ontvangen door Infinity Fashion. Wanneer de klant een andere maat wenst van het retourartikel dan geldt dezelfde regel van de verzending. Beneden de 75 eur zal de verzendkost voor de consument zijn. Indien het bijhorende retourformulier niet correct is ingevuld door de klant of zelfs de klant het retourformulier niet mee in de verpakking heeft gestoken, kunnen wij helaas geen terugbetaling uitvoeren! Zorg dat je gegevens steeds zijn ingevuld! Artikelen zullen in geen geval worden teruggenomen, terugbetaald of omgeruild in geval van:  

- Artikelen die gedragen, bevuild, beschadigde zijn en of onvolledige artikelen.

- Artikelen waarvan het etiket, label is verwijderd.

- Artikelen die geuren bevatten van parfums of andere.

- Artikelen die op maat van de klant zijn gemaakt.

- Artikelen die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden. 

- Artikelen die zijn aangekocht tijdens acties zoals solden, koppelverkoop, stockverkoop, etc....

OMRUILEN:

Klanten die artikelen willen omruilen, moeten dit binnen de 14 dagen vanaf de verzenddatum aan Infinity Fashion laten weten ([email protected]). Goederen worden op kosten van de klant teruggestuurd naar Infinity Fashion binnen 14 dagen vanaf verzenddatum aan de klant. Infinity Fashion stuurt de omruilende artikelen naar de klant (verzending is GRATIS) nadat Infinity Fashion het voorgaande pakketje van de klant heeft ontvangen en mits de artikelen nog in voorraad zijn. Omruilende artikelen kunnen enkel gaan over dezelfde artikelen die tevoren aan de klant geleverd zijn. Omruilen kan dus enkel in een andere kleur of maat (als de voorraad nog beschikbaar is). Wenst de klant nieuwe artikelen in de plaats, zal de klant alsnog verzendkosten moeten betalen. Zijn de artikelen voor omruiling niet meer uit voorraad beschikbaar, zie 'Retourneren'. Zullen in geen geval worden teruggenomen, terugbetaald of omgeruild in geval van:       

- Artikelen die gedragen, bevuild, beschadigde zijn en of onvolledige artikelen

- Artikelen waarvan het etiket, label is verwijderd

- Artikelen die geuren bevatten van parfums of andere

- Artikelen die op maat van de klant zijn gemaakt.

- Artikelen die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden.

- Artikelen die zijn aangekocht tijdens acties zoals solden, koppelverkoop, stockverkoop, etc....                                

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »